International Dirt Bike Show 2018

International Dirt Bike Show 2018

07.11.2018

International Dirt Bike Show 2018 a avut loc la Stoneleigh Park, unde fanii off road-ului au putut vizita standurile celor mai mari producători din domeniu timp de 4 zile.

Evenimentul organizat în parteneriat cu MXGP-ul Marii Britanii a atras numeroși vizitatori de toate vârstele. De pildă, din program nu au lipsit activități care să îi implice pe cei mai tineri dintre piloții de motociclete cross.

Pentru aceștia a fost creat un concurs special în cadrul show-ului, 2018 Minibike Pit Bike Supercross.

 

 

Totodată, pentru mulți vizitatori show-ul a fost prilejul perfect pentru a-și accesoriza garderoba cu echipamente moto de ultimă generație.

 

 

Cele mai noi motociclete „verzi” și cele mai rapide modele de curse au putut fi admirate la standul de motociclete Kawasaki UK. Pentru prima dată, la acest show dirt bike, doritorii au avut parte de „trial bike”, adică ocazia să urce în saua motocicletei preferate pentru a da o tură pe un traseu special amenajat.

Constructorul japonez a expus întreaga gamă de motociclete Kawasaki 2019 cross și enduro.

 

 

Printre altele, MXGP-ul Marii Britanii a adus echipele Wilvo Yamaha și Bike It Dixon Kawasaki la eveniment, iar în ultima zi, 4 noiembrie, publicul nu și-a dezlipit privirea de la profesioniștii în freestyle motocross.


Membrii Bolddog FMX au executat o suită de trick-uri spectaculoase, fiind o adevărată inspirație pentru cei care practică freestyle-ul și vor să se perfecționeze.

 

 

Nu în ultimul rând, la fel ca anul trecut, agenda evenimentului a bifat și concursul Motoball.

Momentul a marcat intrarea în scenă a riderilor din Franța și Germania care s-au duelat încercând să mențină posesia mingii într-un joc mai puțin cunoscut majorității.

 

 

International Dirt Bike Show de anul acesta a fost un succes total din orice punct de vedere - multe activități distractive pentru cei prezenți și o atmosferă deosebită în care comunitatea de iubitori ai motocicletelor off road a avut șansa să se pună la curent cu cele mai noi produse ale segmentului.

 

 

Te-ar putea interesa si:

Incep inscrierile pentru Rabla Clasic si Rabla Plus!

ATVRom anunta lansarea celei de-a 20-a editii a Programului Rabla Clasic si a celei de-a 9-a editii a Programului Rabla Plus. Incepand de marti, 19 martie 2024, ora 10:00, persoanele fizice sunt invitate sa se adreseze producatorilor validati pe...

Citeste mai mult
Taguri