Genti

4 produse

Tip afisare:

Sorteaza dupa

Gentile cross enduro sunt concepute special pentru a satisface nevoile unui rider in timpul cursei sau al antrenamentelor off-road. Acestea sunt proiectate sa fie durabile, rezistente la apa si sa ofere suficient spatiu de stocare pentru echipamentul si accesoriile necesare.

Gentile cross enduro sunt un echipament esential pentru orice rider care practica acest sport. Investitia intr-o geanta de calitate poate face diferenta intre o cursa bine organizata si una stresanta, oferind suficient spatiu de stocare, protectie impotriva elementelor si confort in timpul cursei.

Viziteaza magazinul nostru sau site-ul pentru a descoperi gama completa de echipamente cross enduro si pentru a gasi geanta perfecta. In plus, ai posibilitatea de plata cash sau cu cardul, dar si posibilitatea de achizitionare a unui echipament in rate. ATVRom este dealer autorizat in Romania pentru producatorii: CFMOTO, KTM, Husqvarna Motorcycles, GASGAS, HJC, Nolan, Airoh, Shift, Leatt, POD, 100%, Fox Racing, Gaerne, LS2 Helmets, Can-Am Bombardier si altii.

*Preturile afisate in aceasta pagina nu contin TVA