2024 Can-Am Traxter XT HD9, excelent dotat pentru a simplifica sarcini utilitare

2024 Can-Am Traxter XT HD9, excelent dotat pentru a simplifica sarcini utilitare

20.10.2023

2024 Can-Am Traxter XT HD9 este o optiune excelenta de side-by-side utilitar si va duce la indeplinire sarcinile dificile de munca, indiferent cat de solicitante sunt conditiile de drum. De asemenea, acest vehicul 4x4 poate fi folosit cu succes si pentru vanatoare. Pentru sezonul 2024, Traxter XT HD9 preia caracteristicile de top ale lui Traxter DPS si aduce in plus: troliu 2041 kg cu rola ghidaj, mecanism de retinere a franei, acoperis dur complet, scut de protectie complet HMWPE, scaune ajustabile si rabatabile pentru rider si pasager, bumper frontal XT. 

Modelul Traxter XT HD9 din gama de SxS-uri Bombardier vine echipat standard cu urmatoarele: 
- diferential frontal autoblocabil Visco-Lok QE 
- servodirectie
- anvelope 27 inch si jante 14 inch din aluminiu. 

In termeni de motorizare, Traxter XT HD9 este alimentat de un motor Rotax HD9 V-twin, 976 cc, racit cu lichid si dezvolta maximum 65 CP. Beneficiaza de control al acceleratiei iTC cu injectie electronica EFI. Pachetul este completat de transmisia PRO-TORQ CVT cu raspuns rapid QRS, flux inalt de ventilatie si protectie electronica extra pentru curea. Modurile de asistenta la pilotare Work / ECO Off / Control la coborarea in panta ECO si DPS-ul contribuie la o experienta de riding mai eficienta si sigura pe traseele dificile off-road. 

La nivel de sasiu, Can-Am Traxter XT HD9 vine echipat cu suspensie fata cu brat dublu tip A, cursa 254 mm si suspensie spate TTA cu bascula externa, cursa 254 mm si amortizoare twin tube pe gaz. Cauciucurile XPS Trail Force contribuie la tractiune sporita in toate conditiile. 

Puterea de stopare este asigurata prin dotarea cu frane pe discuri hidraulice puternice si tehnologia de retinere a franei. Alte caracteristici: 
- garda la sol 280mm 
- cabina aprobata ROPS
- bancheta VERSA-PRO cu scaune rabatabile 
- magnetou 650-W
- port USB (10-A) x 2, priza DC (10-A)
- ghidon ajustabil
- carlig remorcare 2-inch 
- capacitate de stocare totala 62.3 L
- capacitate de remorcare 1134 kg
- capacitate de incarcare 680 kg
- capacitate de transport: 3 locuri. 


2024 Can-Am Traxter XT HD9 este un side-by-side excelent echipat pentru a simplifica sarcini utilitare pe teren dificil.

Te-ar putea interesa si:

RED BULL KTM FACTORY RACING - Chase Sexton, pe podium la Seattle

Riderul RED BULL KTM FACTORY RACING, Chase Sexton, a obtinut locul 2 in clasa 450SX la Seattle!A 11-a runda din Campionatul AMA Supercross 2024 s-a incheiat pe 24 martie cu succes pentru riderul in portocaliu. Sexton a fost rapid in conditii tehnic...

Citeste mai mult