Indian Motorcycle acorda premiul The Wrench

Indian Motorcycle acorda premiul The Wrench

11.10.2018

Un inginer NASA a câștigat premiul „The Wrench - Scout Bobber Build Off” din partea Indian Motorcycle.

Primul constructor de motociclete din America, Indian Motorcycle, a ales câștigătorul concursului național destinat creatorilor de modele custom.

Motocicleta Indian personalizată de Alfredo Juarez din New Mexico a primit cele mai multe voturi din partea fanilor. Acesta a avut ca sursă de inspirație câteva lucrări mecanice de artă, unele corelate cu industria motocicletelor. Juarez a mărturisit că a fost inspirat de modelul Indian Scout FTR1200 Custom, modelele personalize RSD Indian Scout și de Knuckle, compania lui David Beckham.

 

 

Pentru a participa, doritorii au avut drept sarcină transformarea modelului midsize Indian Scout Bobber.

„Nu pot mulțumi îndeajuns Indian Motorcycle pentru această oportunitate. Nu a fost doar o experiență pe care o trăiești o dată în viață, deoarece pe durata celor trei luni în care am construit s-a creat o legătură mai puternică în familia mea”, a spus Juarez. „Le mulțumesc și celor care au votat. Știu că nu a fost o alegere ușoară pentru că celelalte două motociclete sunt incredibile. Jos pălăria pentru munca lui PJ și Christian”.

The Wrench: Scout Bobber Build Off a fost o competiție națională organizată în scopul de a descoperi constructori non-profesioniști care creează din pasiune și nu pentru bani. Au fost depuse peste 100 de cereri de înscriere, dintre care un comitet compus din experți a lăsat în joc doar 12. Din comitet au făcut parte Roland Sands, Satya Kraus, Jason Paul Michaels și editorul-șef Hot Bike, Jordan Mastagni.

După sesiunea de votare de două săptămâni, au fost numiți cei trei finaliști: Juarez, PJ Grakauskas (inspector OSHA de siguranță) și Christian Newman (de profesie inginer mecanic).

 

 

 

Motocicletele custom realizate de aceștia au fost dezvăluite pe 5 august în legendara locație Buffalo Chip în timpul Raliului Sturgis Motorcycle.


„De la început, obiectivul nostru a fost să subliniem pasiunea și măiestria modelelor construite în garajele din țară”, a precizat Reid Wilson, Senior Director al Indian Motorcycle. „Inutil să mai spunem că așteptările noastre au fost întrecute cu mult. Fred, Christian și PJ sunt exemplul viu din spatele motivației care a stat la baza creării programului. Sperăm că este o încurajare și pentru alți artiști și constructori de motociclete custom din țară”.

Motocicleta Indian Scout Bobber care a câștigat premiul cel mare de $10,000 a avut parte de o rubrică specială în paginile revistei de profil Hot Bike. Toate cele trei modele intrate în finală vor „călători” alături de companie pentru a fi expuse cu ocazia diferitelor evenimente și show-uri. După ce acest tur se încheie, fiecare motocicletă va reveni constructorului care a creat-o.

Urmăriți un scurt video dacă doriți să aflați mai multe despre motocicleta Indian personalizată de Juarez.

 

 

 

 

Te-ar putea interesa si:

Kevin Benavides, plasat pe locul trei dupa a 7-a etapa Dakar 2024

Riderul Red Bull KTM Factory Racing a incheiat a saptea etapa a raliului Dakar 2024 pe locul 3. Kevin Benavides concureaza cu o motocicleta KTM model 450 RALLY si se situeaza pe locul al cincilea general in clasamentele provizorii. Colegul de echipa,...

Citeste mai mult