MV Agusta Turismo Veloce R, un sports tourer de incredere

MV Agusta Turismo Veloce R, un sports tourer de incredere

18.04.2024

Motocicleta MV Agusta Turismo Veloce este un sports tourer flexibil care impresioneaza prin placerea pilotarii intr-o varietate de situatii. Eclectic, usor, „acasa” pe orice drum. Fie ca vorbim de naveta zilnica sau de calatorii lungi, experienta de riding nu a fost niciodata mai captivanta. Gama Turismo Veloce este compusa din modelele R, Lusso SCS si RC SCS, toate construite la cele mai inalte standarde si capabile sa ofere performanta de ultima ora. Ca si caracteristici principale, merita amintite eleganta specifica brandului italian MV Agusta, confortul inalt, dotarea cu portbagaje laterale (exceptand versiunea R), motorul 800 cc cu 3 cilindri in linie, puterea de varf de 110 CP si o viteza maxima de 230 km/ora, la care se adauga echiparea cu imobilizator ca solutie antifurt, cu Bluetooth si Cruise Control. 


Cand calatoresti in saua lui MV Agusta Turismo Veloce, simti ca esti mai mult decat un punct in trafic. Acest sport bike livreaza performanta fara compromisuri, oferind un pachet ce inspira incredere pentru a te lansa in aventuri pline de adrenalina si distractie. Ofera, de asemenea, libertatea de a transcende dimensiunea sportiva si de a porni intr-o calatorie epica sau pur si simplu o naveta zilnica mai aventuroasa. 


MV Agusta Turismo R este alimentat de un motor solid in 3 cilindri care exploateaza la maximum cei 110 cai putere si cuplul la orice viteza. Certificarea Euro 5 confirma tehnologia de ultima ora si eficienta extraordinara a motorului compact si de greutate usoara. 


Un pachet tehnologic complet. Introducerea platformei inertiale IMU dezvoltate de e-Novia exclusiv pentru MV Agusta contribuie semnificativ la imbunatatirea preciziei si a eficientei controalelor electronice. Siguranta si placerea pilotarii sunt garantate, multumita unui pachet high-tech care asigura ca Tursimo Veloce Rosso este intruchiparea fiabilitatii, a eficientei si a sigurantei. 


Niciun compromis in termeni de accesorii. Noile configuratii optionale includ conexiune Bluetooth, cruise control, parbriz ajustabil manual si sistem antifurt Mobisat. Catalogul de accesorii cuprinzator include toate lucrurile importante, precum manere incalzite, navigatie prin satelit Garmin si solutii variate care permit transportul facil de bagaje. 


Siguranta primeaza! Conceput de Brembo, sistemul de franare se axeaza pe doua discuri de diametru 320 mm pe fata, etriere radiale si patru pistoane. ABS-ul de ultima ora este furnizat de Continental si este completat de foarte utilul sistem RLM (Real Wheel Lift-up Mitigation) si de functia la viraje pentru siguranta maxima chiar si la curbe foarte stranse.  

 


Pasionatii de touring pot conta cu incredere pe MV Agusta Turismo Veloce R pentru o experienta de riding fabuloasa, sigura.

Te-ar putea interesa si:

Aprilia Tuono 125 - emotie si adrenalina pe doua roti 

Motocicleta Aprilia Tuono 125 este alegerea perfecta pentru riderii tineri in cautarea performantei si care viseaza la un partener pe doua roti cu o personalitate indrazneata. Modelul proiectat si construit in Italia se distinge prin design, un sasiu...

CITESTE MAI MULT