2023 CFMOTO ZFOCE 800 TRAIL

2023 CFMOTO ZFOCE 800 TRAIL

19.01.2023

CFMOTO ZFOCE 800 TRAIL 2023 este vehiculul perfect pentru a beneficia la fiecare iesire in off road de o experienta dinamica. Acest SSV sport aduce o serie intreaga de update-uri, printre care veti regasi un design exterior nou, jante 14 inch din aliaj, scaune sport imbunatatite si suspensia independenta cu brat dublu tip A pe spate pentru a duce manevrabilitatea pe teren dificil la urmatorul nivel.

In termeni de motorizare, side-by-side-ul CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL se bazeaza pe un motor V-Twin racit cu lichid 800cc in 4 timpi SOHC 8 valve pe injectie capabil sa genereze 62 cai putere. Pilotii beneficiaza de avantajele cutiei automate CVTech P/R/N/H/L si de tractiune selectabila 2WD/4WD/4WD Lock. 


La nivel de sasiu, SSV-ul in varianta Trail detine o suspensie cu brat dublu tip A independenta pe fata si suspensie TTA pe spate, amortizoare pe gaz reglabile. Pachetul este completat de franele pe discuri hidraulice puternice. Cursa suspensiei a fost imbunatatita, crescand cu 26mm (pana la 255mm) pe fata. Cursa suspensiei spate este de 300mm. Ampatamentul mai lung (254mm) furnizeaza o stabilitate exceptionala, in timp ce se mentine agilitatea legendara la viraje. 
Latimea 50” favorizeaza pilotarea pe cele mai inguste traseem acest side-by-side devenind un partener ideal pentru plimbari pe trasee de munte tehnice si intortocheate. De asemenea, riderul se bucura de beneficiile servodirectiei EPS.
Proiectoarele de ceata de inalta intensitate si farurile LED va lumineaza drumul in noptile intunecate. 


Un alt punct forte il constituie instrumentarul digital 5” care adopta un design UX complet nou. O noutate vine si sub forma afisajului cu scheme de culoare diferite si interfetei pentru utilizator, pe langa cele doua moduri de putere disponibile, SPORT si NORMAL. In plus, riderul dispune de conectivitate Bluetooth standard pentru a primi apeluri si notificari. Ocupantii cabinei moderne vor aprecia usile 1/2 mai robuste,  scaunele sport ajustabile si centurile de siguranta in 3 puncte. 
Alte caracteristici standard: cabina certificata ROPS, carlig remorcare, anvelope 26 inch, fender extins, troliu, nerf bars, bumpere, parbriz, cutie cargo spate, acoperis din aluminiu, kit snorkel si sistem audio. 


Optiuni de culoare disponibile: Galaxy Grey (gri), Nebula Black (negru), Royal Blue (albastru).

 

 

 


atvrom

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Brute Force 750 EPS LE - Provocare acceptata! Putere de mamut si durabilitate la un nou nivel 

Provocare acceptata! Putere de mamut si durabilitate la un nou nivel  ATV-urile Brute Force sunt companioni de incredere pentru riderii dornici de aventura in outdoor. Vehiculele seriei Brute Force sunt pregatite sa intampine orice obstacole pe...

CITESTE MAI MULT