Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Polaris

Polaris Sportsman 110 EFI '21

Neinmatriculabil fara TVA
2975 EUR

TVA inclus
3540 EUR

*Posibilitate factura externa

Special pentru copii carora le place sa fie plimbati de parinti cu ATV-ul si isi doresc ca si ei sa aiba parte de propria lor experienta off-road, inginerii americani Polaris vin cu o solutie atat distractiva cat si sigura. Dedicat copiilor de peste 10 ani, ATV-ul vine cu limitator de viteza, steag de avertizare, lumini de zi si un DVD cu instructiuni de utilizare in orice mediu. Franele precise, motorizarea eficienta 112cc, suspensiile optimizate si designul inspirat de la modelele mari fac ca acest ATV de copii sa fie alegerea perfecta pentru un cadou reusit, oferindu-i copilului dumneavoastra sansa de a se familiariza cu normele de siguranta dar si cu experienta palpitana si antrenanta din off-road.


Caracteristici standard:

  • motor cu 1 cilindru in 4 timpi, 112cc, racit cu aer, EFI
  • cutie de viteze automata PVT
  • tractiune 2WD
  • capacitate rezervor 8L
  • frane pe tambur
  • frana de parcare
  • suspensie fata cu brat singular tip A
  • suspensie spate cu brat oscilant si monoamortizor

Atv de copii Polaris cu 2 ani garantie.

De vanzare si in rate.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 1 cilindru, 4 timpi
Capacitate : 112 cmc
Combustibil : benzina
Rezervor : 8 l
Racire : cu aer
Transmisie : 2WD, lant
Sistem pornire : Electric
Suspensie fata : AWS VII Independenta, dublu brat tip A
Suspensie spate : Brat oscilant cu monoamortizor
Frana fata : tambur
Frana spate : pe tambur
Lungime : 1568 mm
Latime : 933 mm
Inaltime : 978 mm
Greutate : 131 KG
Inaltime sa : 686 mm
Garda la sol : 102 mm
Inmatriculabil : Nu
An : 2021
Culori : albastru

Despre Polaris

La Polaris creearea de produse de top nu este doar o indatorire de serviciu, ci un mod de viata. De aceea crezul nostrum este tiparit in otel: INTELEGE EXPERIENTA CONDUSULUI, TRAIESTE EXPERIENTA CONDUSULUI, MUNCESTE S-O IMBUNATATESTI. Angajatii nostrii nu doar creeaza si proiecteaza diferite vehicule, ci sunt si piloti entuziasti. Lucrul asta ne ofera un avantaj competitional pentru ca muncim impreuna in asa fel incat sa facem placerea condusului si mai mare, astfel incat sa gasim:’’The Way Out’’.

Polaris crede cu tarie ca etica si valoarea angajatilor este calea catre success. Valorile Polaris sunt definite de catre angajatii sai, astfel incat sa faca din sistemul Polaris Performance Management doar ceva teoretic.

Programul de evaluare al performantelor angajatilor nu adduce doar rezultate mai bune, ci si reflecta modul in care prin ei se reflecta valorile de baza ale companiei: munca in echipa, inovatia, dezvoltarea angajatilor, atentia indreptata catre client, leadership-ul, integritatea, rezolvarea tuturor problemelor si pasiunea pentru excelenta.