Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Polaris

Polaris RZR 170 EFI '20

Neinmatriculabil fara TVA
4280 EUR

TVA inclus
5093 EUR

*Posibilitate factura externa

Polaris RZR 170 este unul dintre cele mai performante UTV-uri de copii, partenerul perfect pentru un campion in crestere, echipat cu piese componente de inalta calitate specifice marcii Polaris si dotat cu un motor compact monocilindru in 4 timpi, EFI, capabil de 9.4cp, suficient pentru a ii oferi juniorului o portie serioasa de distractie la fiecare iesire. Cutia de viteze automata PVT ii da pilotului ocazia sa se concentreze mai putin la schimbarea treptelor de viteza si mai mult la drum si la manevrarea vehiculului, ocazia perfecta de a isi forma deprinderi de pilotare responsabila si sa isi exerseze abilitati care ii vor fi cu adevarat utile mai tarziu, in off road sau pe sosele. Pachetul standard este completat de suspensii cu brat de tip A pe fata si bascula pe spate, frane puternice hidraulice pe disc, plase laterale de siguranta si un design agresiv mostenit de la modelele pentru adulti care il va incanta cu siguranta pe cel mic. Toate acestea fac din Polaris RZR 170 o alegere perfecta pentru tinerii piloti de azi, campionii de maine.

- motor monocilindru, 4 timpi, EFI, 9.4cp, 169cc
- răcire cu electroventilator
- cutie de viteze automată PVT F/N/R
- suspensii față cu braț de tip A, cursă de 127mm
- suspensii spate cu basculă, cursă de 127mm
- frâne hidraulice pe disc
- plase laterale
- faruri cu halogen
- scaun reglabil pentru pilot
- 2 locuri

Modelul din imaginea principala - Cruiser Black

Varianta de culoare - White Lightning


Garanție 2 ani. 
Disponibil și în rate.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 1 cilindru, 4 timpi
Putere : 9.4 CP
Capacitate : 169 cmc
Combustibil : benzina
Cutie de viteze : automata PVT F-N-R
Rezervor : 9.5 l
Racire : cu ventilator
Transmisie : pe lant
Suspensie fata : monobrat tip A
Suspensie spate : bascula
Frana fata : hidraulice ,disc
Frana spate : hidraulice ,disc
Frana parcare : levier comanda mana
Anvelopa fata : 19 x 7-8 Duro
Anvelopa spate : 20 x 10-9 Duro
Lungime : 2159 mm
Latime : 1219 mm
Inaltime : 1397 mm
Greutate : 241 KG
Garda la sol : 152 mm
Inmatriculabil : Nu
An : 2020

Despre Polaris

La Polaris creearea de produse de top nu este doar o indatorire de serviciu, ci un mod de viata. De aceea crezul nostrum este tiparit in otel: INTELEGE EXPERIENTA CONDUSULUI, TRAIESTE EXPERIENTA CONDUSULUI, MUNCESTE S-O IMBUNATATESTI. Angajatii nostrii nu doar creeaza si proiecteaza diferite vehicule, ci sunt si piloti entuziasti. Lucrul asta ne ofera un avantaj competitional pentru ca muncim impreuna in asa fel incat sa facem placerea condusului si mai mare, astfel incat sa gasim:’’The Way Out’’.

Polaris crede cu tarie ca etica si valoarea angajatilor este calea catre success. Valorile Polaris sunt definite de catre angajatii sai, astfel incat sa faca din sistemul Polaris Performance Management doar ceva teoretic.

Programul de evaluare al performantelor angajatilor nu adduce doar rezultate mai bune, ci si reflecta modul in care prin ei se reflecta valorile de baza ale companiei: munca in echipa, inovatia, dezvoltarea angajatilor, atentia indreptata catre client, leadership-ul, integritatea, rezolvarea tuturor problemelor si pasiunea pentru excelenta.