Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Polaris

Polaris Ranger 150 EFI '21

Neinmatriculabil fara TVA
4445 EUR

TVA inclus
5290 EUR

*Posibilitate factura externa

Polaris Ranger 150 2021 este de departe cea mai buna optiune pentru un SxS de copii in acest moment. Scoate orice alta varianta din joc. Are optiuni avansate de siguranta, este fiabil din toate punctele de vedere si poate fi achizitionat cam la acelasi pret cu o motocicleta dirt. Este vehiculul suprem pentru copii si adolescentii dumneavoastra atunci cand vor sa se bucure de activitati desfasurate in aer liber.

Caracteristici:

  • parola pentru protejarea startului in siguranta
  • comanda ride cu restrictionare zonala si control de limitare a vitezei
  • pornire electrica
  • transmisie variabila Polaris
  • lumini de zi
  • injectie electronica a combustibilului
  • frane cu disc fata si spate

Modelul din imaginea principala - Sagebrush Green

Side-by-side Polaris pentru copii cu 2 ani garantie.

De vanzare si in rate.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 1 cilindru, 4 timpi
Capacitate : 150 cmc
Combustibil : benzina
Rezervor : 9.5 l
Racire : cu aer si ulei
Transmisie : automata
Suspensie fata : AWS-VII, brate duble, A-arm, cursa de 24,13cm
Suspensie spate : brat oscilant si monoamortizor, cursa 15.2cm
Frana fata : Disc hidraulic
Frana spate : Disc hidraulic
Anvelopa fata : 22 x 7-10
Anvelopa spate : 22 x 10 -10
Lungime : 2159 mm
Latime : 1219 mm
Inaltime : 1473 mm
Greutate : 305 KG
Garda la sol : 203 mm
Inmatriculabil : Nu
An : 2021
Culori : verde

Despre Polaris

La Polaris creearea de produse de top nu este doar o indatorire de serviciu, ci un mod de viata. De aceea crezul nostrum este tiparit in otel: INTELEGE EXPERIENTA CONDUSULUI, TRAIESTE EXPERIENTA CONDUSULUI, MUNCESTE S-O IMBUNATATESTI. Angajatii nostrii nu doar creeaza si proiecteaza diferite vehicule, ci sunt si piloti entuziasti. Lucrul asta ne ofera un avantaj competitional pentru ca muncim impreuna in asa fel incat sa facem placerea condusului si mai mare, astfel incat sa gasim:’’The Way Out’’.

Polaris crede cu tarie ca etica si valoarea angajatilor este calea catre success. Valorile Polaris sunt definite de catre angajatii sai, astfel incat sa faca din sistemul Polaris Performance Management doar ceva teoretic.

Programul de evaluare al performantelor angajatilor nu adduce doar rezultate mai bune, ci si reflecta modul in care prin ei se reflecta valorile de baza ale companiei: munca in echipa, inovatia, dezvoltarea angajatilor, atentia indreptata catre client, leadership-ul, integritatea, rezolvarea tuturor problemelor si pasiunea pentru excelenta.