Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Polaris

Polaris Outlaw 110 '21

Neinmatriculabil fara TVA
2975 EUR

TVA inclus
3540 EUR

*Posibilitate factura externa

Polaris Outlaw 110 este un ATV din categoria 100cc, destinat copiilor, cu un design atractiv adaptat dupa modelele pentru adulti, destinate curselor, disponibil in 2 variante de culoare pentru a fi pe placul mezinului. Din punct de vedere al motorizarii, Polaris Outlaw 110 este echipat cu un motor pe injectie, capabil sa dezvolte pana la 7cp, cu o cutie de viteze automata CVT - aceste aspecte vor oferi celui mic o experienta palpitanta si distractiva si ii va permite sa se concentreze pe placerea condusului si mai putin pe aspectele tehnice, fiind o ocazie excelenta de a ii invata cate ceva despre condus responsabil si de a le deschide gustul de off-road. Schema de culoare: Lime Squeeze

ATV cu 2 ani garantie.

ATV Polaris de copii, de vanzare si in rate.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 1 cilindru, 4 timpi, EFI
Putere : 7 CP
Capacitate : 112 cmc
Combustibil : benzina
Cutie de viteze : automata PVT
Rezervor : 5.9 l
Racire : cu aer
Transmisie : pe lant
Suspensie fata : monobrat tip A, 2 amortizoare
Suspensie spate : brat oscilant
Frana fata : tambur mecanic
Frana spate : tambur mecanic
Lungime : 1556 mm
Latime : 933 mm
Inaltime : 978 mm
Greutate : 126 KG
Garda la sol : 102 mm
Inmatriculabil : Nu
An : 2021

Despre Polaris

La Polaris creearea de produse de top nu este doar o indatorire de serviciu, ci un mod de viata. De aceea crezul nostrum este tiparit in otel: INTELEGE EXPERIENTA CONDUSULUI, TRAIESTE EXPERIENTA CONDUSULUI, MUNCESTE S-O IMBUNATATESTI. Angajatii nostrii nu doar creeaza si proiecteaza diferite vehicule, ci sunt si piloti entuziasti. Lucrul asta ne ofera un avantaj competitional pentru ca muncim impreuna in asa fel incat sa facem placerea condusului si mai mare, astfel incat sa gasim:’’The Way Out’’.

Polaris crede cu tarie ca etica si valoarea angajatilor este calea catre success. Valorile Polaris sunt definite de catre angajatii sai, astfel incat sa faca din sistemul Polaris Performance Management doar ceva teoretic.

Programul de evaluare al performantelor angajatilor nu adduce doar rezultate mai bune, ci si reflecta modul in care prin ei se reflecta valorile de baza ale companiei: munca in echipa, inovatia, dezvoltarea angajatilor, atentia indreptata catre client, leadership-ul, integritatea, rezolvarea tuturor problemelor si pasiunea pentru excelenta.