Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Polaris

Polaris ACE 150 EFI '21

Neinmatriculabil fara TVA
3900 EUR

TVA inclus
4641 EUR

*Posibilitate factura externa

Polaris ACE 150 este un side-by-side din categoria 150cc, cu un 1 loc, creat special pentru copii cu scopul de a le deschide pofta de aventura si explorare. Acest model de SxS este rapid si puternic, cu un motor compact de 150cc 9cp, iar aspectul il pozitioneaza pe acesta la granita stilistica dintre un ATV si un side-by-side, preluand cele mai bune parti din ambele categorii. In plus, prezenta cadrului de protectie ofera pilotului un grad suplimentar de protectie in caz de rasturnare, asadar parintii pot sta linistiti in timp ce mezinul isi exerseaza in siguranta abilitatile de pilot, iar cutia de viteze automata PVT il va lasa pe acesta sa se concentreze la drum si la controlul vehiculului.

Caracteristici:

  • motor EFI de 9 cai putere
  • 150cc
  • cutie de viteze automata PVT
  • rezervor mare de 9.5L
  • racire eficienta cu aer si ulei
  • transmisie pe lant
  • tractiune 2WD
  • suspensii offroad optimizate
  • frane hidraulice pe disc.

Varianta de culoare - White Lightning & Indian Sky Blue

ATV cu 2 ani garantie.

De vanzare si in rate.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 1 cilindru, 4 timpi
Capacitate : 150 cmc
Combustibil : benzina
Rezervor : 9.5 l
Racire : cu aer si ulei
Transmisie : pe lant
Suspensie fata : brat dublu tip A, 2 amortizoare
Suspensie spate : brat oscilant, 2 amortizoare
Frana fata : hidraulica pe disc
Frana spate : hidraulica pe disc
Anvelopa fata : 22 x 7-10
Anvelopa spate : 22 x 10-10
Lungime : 2159 mm
Latime : 1219 mm
Inaltime : 1473 mm
Garda la sol : 229 mm
Inmatriculabil : Nu
An : 2021
Culori : alb

Despre Polaris

La Polaris creearea de produse de top nu este doar o indatorire de serviciu, ci un mod de viata. De aceea crezul nostrum este tiparit in otel: INTELEGE EXPERIENTA CONDUSULUI, TRAIESTE EXPERIENTA CONDUSULUI, MUNCESTE S-O IMBUNATATESTI. Angajatii nostrii nu doar creeaza si proiecteaza diferite vehicule, ci sunt si piloti entuziasti. Lucrul asta ne ofera un avantaj competitional pentru ca muncim impreuna in asa fel incat sa facem placerea condusului si mai mare, astfel incat sa gasim:’’The Way Out’’.

Polaris crede cu tarie ca etica si valoarea angajatilor este calea catre success. Valorile Polaris sunt definite de catre angajatii sai, astfel incat sa faca din sistemul Polaris Performance Management doar ceva teoretic.

Programul de evaluare al performantelor angajatilor nu adduce doar rezultate mai bune, ci si reflecta modul in care prin ei se reflecta valorile de baza ale companiei: munca in echipa, inovatia, dezvoltarea angajatilor, atentia indreptata catre client, leadership-ul, integritatea, rezolvarea tuturor problemelor si pasiunea pentru excelenta.