Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania Traieste-ti Vara!

Gama Indian Motorcycle 2021


Gama Indian Motorcycle 2021
  14.10.2020

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si Roadmaster Limited. Sezonul Indian 2021 se caracterizeaza prin upgrade-uri tehnologice si o larga selectie de accesorii.

2021 Indian Vintage Dark House reprezinta ultima aditie in seria de modele cruiser, alaturi de modelul touring Roadmaster Limited. Ca dotari, se remarca implementarea mai multor tehologii: Apple CarPlay, sa ClimaCommand, faruri Pathfinder Adaptive LED si sistem audio PowerBand.

Dezvoltate in comuniune cu feedback-ul din partea riderilor, optimizarile pentru gama Indian Motorcycle 2021 se reflecta asupra modelelor Thunderstroke, PowerPlus si Scout.

Motocicleta Indian Vintage Dark Horse este construita pentru riderii cu pasiune pentru old-school, in cautarea unui model cu atitudine agresiva. Styling-ul complet negru cu portbagaje din piele completeaza lookul de motor agresiv al modelului Indian de fata.

2021 Indian Roadmaster Limited s-a alaturat line-up-ului si impresioneaza din punct de vedere estetic prin vopseaua gloss, finisajele cromate, designul modern al caroseriei si portbagajele spatioase. Atat versiunea Limited cat si modelul Roadmaster Dark Horse se bazeaza pe motorizarea Thunderstroke 116, pe racire cu aer si vin echipate standard cu aerisiri reglabile, manere incalzite, aparatoare de vant ajustabila si anvelope Metzeler Cruisetec. Toate motociclete Roadmaster detin ABS, cruise control, scarite pentru pasager, spatiu larg de stocare, pornire electrica, monitorizare a presiunii din anvelope si lumini LED complete.

Motocicletele ChieftainRoadmaster, Indian Springfield si Indian Challenger vin cu butoane re-amplasate pentru a acomoda un port de incarcare de 12 V.

O noutate pentru sezonul 2021, saua ClimaCommand vine standard pentru Roadmaster Limited si Roadmaster Dark Horse, dar si ca upgrade pentru toate modelele Thunderstroke. Mai este disponibila in doua variante de stil, Classic si Rogue, ultima cu tenta mai moderna.

Tag-uri

indian motorcycles, motociclete, motociclete indian,

© 2021 atvrom.ro Toate drepturile rezervate