Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Comunitatea ATVRomO comunitate reprezinta un grup de oameni, care impartasesc interese comune, valori comune, reusesc sa puna in practica si in special, sa se ajute unii pe altii. Exact asa stau lucrurile si in privinta comunitatii de atvisti, atvforum.ro, o comunitate in continua crestere si cu competente tot mai inalte si specializate.

Fie ca doresti informatii, o mana de ajutor, un sfat sau o parere, fie ca vrei sa afli despre trasee noi sau evenimente de profil, fie pur si simplu vrei sa iti impartasesti experientele on si mai ales, off-road si sa iti impresionezi cunoscutii si pe ceilalti cu imagini si filme, comunitatea atvistilor reprezinta locul ideal.

Nimeni nu s-a nascut invatat, suntem suma tuturor experientelor traite pana in prezent, de aceea o comunitate adauga in context informational ceva ce nu gasesti in nici un manual sau site de profil, oricat de complete si bogate in detalii ar fi. Iar acest lucru il reprezinta interactiunea umana. Vei putea descoperi aspecte interesante dintr-o povestire sau dintr-o relatare, poate chiar si din exprimarea unei nemultumiri sau descrierea unei situatii mai neplacute.

De aceea consideram ca aceasta latura, a interactiunii umane, reprezinta un aspect deosebit de important al vietii de atvist. Producatorul si vanzatorul iti pot oferi o sumedenie de detalii, insa atunci cat intampini o problema, cel mai simplu si eficace mod de a o rezolva poate veni de la cei care au trecut personal prin asa ceva, adica membrii comunitatii de care vorbim.

Inscrierea este gratuita si nu trebuie decat sa respecti cateva reguli de postare si, cel mai important, sa-i respecti si pe ceilalti, iar lucrurile vor deveni mult mai simple si mai rezolvabile. Atunci cand te decizi sa-ti cumperi un ATV/UTV, fara sa stii, devii un membru al comunitatii. Sau cel putin, asa ar trebui.

Aici poti gasi sfaturi despre ce vehicul sa-ti achizitionezi, incepand cu bugetul, poate cel mai important aspect, pentru cei mai multi si terminand cu locul de unde sa-ti achizitionezi, bineinteles trecand prin performantele urmarite si aplicativitatea acestui vehicul.

Esti un proaspat utilizator, vei gasi sfaturi si indicatii despre ce ar trebui sa faci, ori dimpotriva, sa eviti. Ai o oarecare experienta sau o experienta bogata, nu-i nimic, ai de invatat continuu. Sunt atatea aspecte de impartasit: trasee interesante, evenimente de profil, service-uri serioase sau dimpotriva, de evitat, ce trebuie facut in anumite situatii. In plus, poti fi mereu in contact cu ultimele stiri din industrie si din domeniu.

Asadar, nu numai "DA-TE CU NOI!", ci si "IMPARTASESTE CU NOI!" Te asteptam pe www.atvforum.ro !

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate